دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار - جستجو در پایان‌نامه‌ها
نویسنده: جلیلوند، اسماعیل ( )
دانشکده‌ی ، ۱۴۰۴
خلاصه پایان نامه (چکیده پایان نامه در حد اکثر 250 کلمه به زبان فارسی ) در این مطالعه، خصوصیات شیمیایی، میکروبی و حسی مرغ منجمد، مرغ تازه بسته‌بندی شده و مرغ تازه به‌صورت فله‌ای که ...


نویسنده: حبیب زاده، فهیمه ( )
دانشکده‌ی ، ۱۴۰۴
چکیده پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه بین خلاقیت و خودپنداره اجتماعی با خطاهای شناختی دانش آموزان مقطع متوسطه دوم شهر نقاب در سال تحصیلی 04-1403 صورت گرفته است. پژوهش حاضر از نظر نوع ...


نویسنده: ساجدی، رضا ( )
دانشکده‌ی ، ۱۴۰۴
هدف از پژوهش حاضر پیش بینی تاب آوری بر اساس عزت نفس و هوش معنوی و حمایت اجتماعی در جانبازان بالای ?? درصد شهرستان سبزوار بوده است. پژوهش از نظر هدف از نوع کاربردی و از نظر روش اجرا ...


نویسنده: عبداله ابادی، شیما ( )
دانشکده‌ی ، ۱۴۰۴
حفظ اسرار از جمله حقوق شناخته شدة بیمار است که در منشور حقوق بیمار اکثر کشورها و سایر قوانین و مقررات داخلی و بین المللی مورد تأکید قرار گرفته است. بی گمان، حفظ اسرار از موجبات اطم ...


نویسنده: ره گشای، زهرا ( )
دانشکده‌ی ، ۱۴۰۴
این پژوهش با هدف بررسی اثربخشی آموزش گروهی ابراز وجود بر شادکامی و کیفیت زندگی زنان متاهل شهرستان جوین در سال 1404-1403 انجام شد. پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی و نیمه آزمایشی همراه ...


نویسنده: اصغری، مجتبی ( )
دانشکده‌ی ، ۱۴۰۴
هدف از پژوهش حاضر «بررسی تأثیر مدیریت کوانتومی بر هوشیاری سازمان با نقش میانجی اینرسی سازمان در معلمان ابتدایی شهرستان بام و صفی آباد» می‌باشد. پژوهش از نظر هدف، کاربردی و از لحاظ ...


نویسنده: جوانبخت، زینب ( )
دانشکده‌ی ، ۱۴۰۴
پژوهش حاضر با هدف بررسی اثر بخشی درمان شناختی رفتاری بر اضطراب و دلزدگی تحصیلی در دانش آموزان دختر متوسطه دوم شهرستان ششتمد سال ????-???? صورت گرفته است. این پژوهش از نظر هدف، تحقی ...


نویسنده: گرایلی، محمد ( )
دانشکده‌ی ، ۱۴۰۴
هدف از پژوهش حاضر «بررسی تأثیر پنهان‌سازی دانش بر عملکرد فردی با نقش تعدیل‌گر رهبری تحول‌آفرین معلمان ابتدایی شهرستان بام و صفی‌آباد» می‌باشد. پژوهش از نظر هدف، کاربردی و از لحاظ ن ...


نویسنده: حیدری، زهرا ( )
دانشکده‌ی ، ۱۴۰۴
چکیده: فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس، کالباس، همبرگر، گوشت چرخ‌کرده و انواع فراورده‌های بسته‌بندی‌شده، به دلیل سهولت در مصرف، طعم مطلوب و ارزش تغذیه‌ای بالا، از جایگاه ویژه‌ای در س ...


نویسنده: دیواندری، مصطفی ( )
دانشکده‌ی ، ۱۴۰۴
در دنیای امروز، فضای مجازی به عنوان یکی از اصلی¬ ترین بخش¬های زندگی ما شناخته می¬شود. با این حال، استفاده نادرست از فضای مجازی می¬ تواند آسیب¬ های جدی برای خانواده ¬ها به همراه داش ...