دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار - جستجو در پایان‌نامه‌ها
نویسنده: نصرابادی، محمد ( کارشناسی ارشد M.A. )
دانشکده‌ی فنی و مهندسی، ۱۳۹۵
از مسائل بسیار مهم در سیستم‌های قدرت پایداری و تنظیم ولتاژ در نقاط مختلف شبکه می باشد. وبا افزایش هزینه های تولید و انتقال انرژی و مسائل زیست محیطی، همواره سعی براین است که با بهره ...


نویسنده: امیر خانی، محمدرضا ( کارشناسی ارشد M.A. )
دانشکده‌ی فنی و مهندسی، ۱۳۹۵
در این پایان نامه، بهینه¬سازی چندهدفه سیستم هایبرید انرژی بادی-خورشیدی-دیزل با ذخیره باتری با هدف کمینه سازی هزینه های سالیانه سیستم و در نظر گرفتن قابلیت اطمینان و میزان آلودگی CO ...


نویسنده: قدسی، مهدی ( کارشناسی ارشد M.A. )
دانشکده‌ی کشاورزی و دامپزشکی، ۱۳۹۵
رشد روز افزون جمعیت و محدودیت زمین‌های قابل کشت کشاورزی، نیاز به تولید مواد غذایی را روز به روز بیشتر کرده است. به همین دلیل قارچ‌های خوراکی به عنوان منابع سرشار از پروتئین از اهمی ...


نویسنده: وزیری، فهیمه ( کارشناسی ارشد M.A. )
دانشکده‌ی کشاورزی و دامپزشکی، ۱۳۹۵
ماست از پر مصرف ترین فرآورده های تخمیری شیر در تمام دنیاست. تأثیر سلامت بخشی ماست به دلیل دارا بودن میزان قابل توجهی از اسید های آلی به همراه سایر مواد مؤثر در درمان بیماری هایی هم ...


نویسنده: امینی، مرجان ( کارشناسی ارشد M.A. )
دانشکده‌ی کشاورزی و دامپزشکی، ۱۳۹۵
با توجه به ویژگی های منطقه ای، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی کشور ما، غلات به ویژه نان از منابع اصلی الگوی غذایی روزانه ی جامعه ی ایرانی است و بخش عمده ای از نیازهای انرژی و پروتین بدن ...


نویسنده: کاردان نامقی، محمد ( کارشناسی ارشد M.A. )
دانشکده‌ی علوم انسانی، ۱۳۹۵
جرایم اقتصادی از جمله جرایمی هستند که با پیشرفت فناوری‌های نوین، مصادیق مختلفی را به خود اختصاص داده‌اند. جرایم اقتصادی بواسطه‌ی ویژگی‌های خاص خود امنیت اقتصادی جوامع را تهدید می ک ...


نویسنده: علی یاری، سمانه ( کارشناسی ارشد M.A. )
دانشکده‌ی علوم انسانی، ۱۳۹۵
امروزه با توجه به اینکه در نظام سلامت تغذیه با شیر مادر از جایگاه ویژه ای برخوردار است، ضرورت دارد برای کودکانی که از این نعمت محروم هستند فکری اندیشیده شود. بسیاری از کشورهای جهان ...


نویسنده: نظافت، فرشته ( کارشناسی ارشد M.A. )
دانشکده‌ی کشاورزی و دامپزشکی، ۱۳۹۵
برای جلوگیری از اکسیداسیون روغن ها روش های متعددی وجود دارد که یکی از این موارد افزودن آنتی اکسیدان های سنتزی می باشد.اما با توجه به این که آنتی اکسیدان های سنتزی اثرات نامطلوبی هم ...


نویسنده: اسماعیل زاده قمی نژاد، مرجان ( کارشناسی ارشد M.A. )
دانشکده‌ی کشاورزی و دامپزشکی، ۱۳۹۵
چکیده سنجد و بذر کتان به جهت دارا بودن خواص تغذیه ای و عدم استفاده بصورت طبیعی در سنین رشد و سالمندان و با توجه به رشد روزافزون استفاده از مواد غذایی فرآوری شده، مناسب برای بهین ...


نویسنده: مهجوریان نماری، عباس ( دکتری Ph.D. )
دانشکده‌ی کشاورزی و دامپزشکی، ۱۳۹۵
ژلاتین منبع غنی از پروتیین با کیفیت بالا بوده که کاربردهای زیادی در صنایع غذایی، داروسازی و آرایشی دارد. فراورده های جانبی حاصل از عمل آوری ماهی، منبع مناسبی از کلاژن می باشند. خصو ...